Home / archiefcentraal / eline te wierik uitgenodigd door kngu

eline te wierik uitgenodigd door kngu

De 18-jarige rhönradturnster Eline te Wierik uit Wijhe is door de nationale gymnastiekbond (KNGU) uitgenodigd deel te nemen aan een internationale rhönrad-elitetraining. Deze trainingsweek begint op zaterdag 15 maart in Duitsland.

Aan deze trainingsweek doen alleen de beste rhönradturnsters uit vijf verschillende landen mee, namelijk: Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Japan en Nederland. Door deze training krijgen de röhnradtalenten de kans om zich te ontwikkelen en zich voor te bereiden op het WK in 2009. Eline te Wierik is actief als turnster bij SV Raalte.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.