dubbel cabaretprogramma in het hoftheater

Twee cabaretvoorstellingen op één avond, en dat dan ook nog eens een heel weekend lang? Het klinkt onwerkelijk, maar bij het Hoftheater in Raalte is dit wel degelijk het geval. Op 27, 28 en 29 maart staan er telkens twee aankomende cabaretiers op de planken. De één verzorgt het programma voor de pauze, en de ander doet het daarna. De volgorde bepalen de artiesten zelf.

Op donderdag 27 maart komt de ‘Open & Dichtshow Deel II’ met de toneeldichters Frank van Pamelen en Jan Pieterse. Dorine Wiersma komt met zang en gitaar als gastcabaretière. Puntig, kritisch, vermakelijk, scherp en werk voor de lachspieren. Verder is er nog een boek van Jan of Frank te winnen.

Een avond later, op vrijdag 28 maart, zijn Coen Jutte en Jelle Kuiper het duo dat een complete cabaretavond verzorgt. Jutte is een positivo met problemen die strijdt tegen het cynisme met een knipoog. Kuiper is een kritische rasartiest die programma’s en acts op maat maakt. Het kan bij hem zomaar anders gaan lopen dan dat hij eigenlijk vooraf heeft bedacht.

Jeroen Bouwhuis en Samba Schutte zijn samen als laatste aan de beurt op zaterdag 29 maart. Bouwhuis zit het liefst alleen thuis voor de televisie. Hij is geen voetballer, heeft geen bloedmooie vrouw, houdt niet van hete soep en is geen popartiest. Toch is hij niet saai en beleeft hij zich te pletter. De in Afrika geboren Samba Schutte is een van de beloften van de huidige cabaretwereld. Hij wil graag vertellen over moedige krijgers en de strijd met het publiek. Er staat je dus zeker wat te wachten…!

Entreekaartjes kosten 12,50 euro per avond en zijn te koop bij de VVV-ANWB in Raalte en via staging2.hoftheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.