doosje eieren voor een school in roemenie

Om geld in te zamelen houdt Raalte for Roemenië op vrijdag 14 maart een verkoopactie van eieren. Tussen 18.00 en 21.00 uur staan leden van de protestantse gemeente Raalte op de Grote Markt. Aan de kant van de Plas, ter hoogte van de Herenstraat, staat dan een stand waar de eieren worden verkocht. De eieren worden in doosjes van tien stuks verkocht, ideaal voor Pasen.

Raalte for Roemenië is een project van jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Komende zomer gaan zij in West-Roemenië een school opknappen, maar hiervoor zijn grote financiële middelen nodig. Eerder werd er ook al een flessenactie op poten gezet en organiseerde R4R al een sponsorloop. Voor meer informatie over R4R kijk je op deze website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.