dikkie kiest voor water van jan ten kleij

Dikkie – de kat van Onze Man – dringt eindelijk water. Ja en wat is daar bijzonder aan? Nou, Dikkie drinkt al jaren geen water, omdat hij het gewoonweg niet lekker vindt. Dikkie is namelijk een beetje een verwende kat. Lust alleen maar luxe drankjes zoals melk.

Maar daar is nu dus verandering in gekomen. Dikkie drinkt ook water. En niet zomaar water. Nee, ‘gevitaliseerd water’. Oftewel het water van Jan ten Kleij uit Lemelerveld. Onze Man had een flesje meegekregen van Ten Kleij en in een schaaltje voor de neus van Dikkie gezet. En inderdaad, Dikkie dronk het water op. In een rap tempo. En geloof het of niet, Dikkie dronk daarna ook de twee andere bakjes met kraanwater leeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.