Home / archiefcentraal / de kort wat doet raalte aan zwerfafval

de kort wat doet raalte aan zwerfafval

Het is de Week van Nederland Schoon. Deze landelijke actieweek staat in het teken van zwerfafval. Het is dan ook geen toeval dat de gemeente Olst-Wijhe vrijdag van start gaat met een geheel nieuw zwerfafvalproject.

Over dit project schreven wij gisteren al het één en ander. Voor Raaltenaar Hans de Kort was het bericht de aanleiding om alle fractievoorzitters in de gemeente Raalte eens een mail te sturen met één duidelijke vraag. De Kort: “Op de website van Salland Centraal las ik dat de gemeente Olst-Wijhe zeer actief bezig gaat met het opruimen en voorkomen van zwerfvuil. Mijn vraag is: Waar blijft Raalte?”

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.