dansgroep ralda houdt grote dansestafette

Dansgroep Ralda uit Raalte organiseert op zaterdag 19 april een dansestafette. In twee lege panden aan de Nieuwe Markt zullen de hele dag verschillende danssoorten te zien zijn en wordt het winkelende publiek uitgenodigd om tegen een geringe bijdrage mee te dansen.

Vanaf 9.00 uur staan onder andere de volgende workshops op het programma: Nederlandse dansen (onder leiding van Nelke Bezem), Salsa (Iris Hoop), Internationaal (Jessica Kuyper) en Kids Dance 4 Fun (Erna Tijink). Voor de kinderen zullen er ook pannenkoeken worden gebakken. Voor elk wat wils dus!

Het orkest Tegenwind (de huisband van Ralda) zal niet alleen workshops begeleiden, maar ook regelmatig op straat van zich laten horen. De dansestafette wordt ’s avonds afgerond met een volksdansbal in ‘De Klanken’ aan de Zwolsestraat. Hieraan zal het bekende balorkest A2 uit Utrecht medewerking verlenen. Een kaartje voor het volksdansbal kost 7 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.