daltonschool de ieme houdt open huis

Daltonschool de Ieme aan de Esstraat in Raalte houdt woensdag 12 maart open huis. Iedereen is van 9.00 tot 10.30 uur welkom om een kijkje te nemen. “Ondanks pessimistische geluiden in de samenleving en media over de kwaliteit van het onderwijs in Nederland, groeit en bloeit de Nederlandse Dalton Vereniging. In januari schreven we ons 300ste lid basisonderwijs in”, aldus de Ieme.

Ondertussen genieten inmiddels ongeveer 80.000 kinderen deze vorm van onderwijs. “Volgens de commissie Dijsselbloem heeft de overheid het de laatste decennia niet goed gedaan en voor een onderzoek in eigen keuken is het rapport ‘Tijd voor onderwijs’ bijzonder openhartig. De conclusie van het rapport komt erop neer dat het tijd wordt dat de overheid zich wel over het wát uitspreekt, maar niet over het hóe. Dat laten de daltonscholen graag zien, het hoe.” Bijna alle daltonscholen in ons land laten op woensdag 12 maart zien hoe zij het onderwijs vormgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.