bruna in dalfsen maakt plaats voor plantage

De Bruna-winkel in Dalfsen sluit zich aan bij Plantage Books & More, een soort van cadeauzaken voor boeken. Daarmee komt de keten van boekenwinkels van Plantage op een totaal van 32 vestigingen. Ook een ondernemer in Almere-Haven is overgestapt naar de nieuwe franchiseformule, die onderdeel is van RDC.

De voormalige Bruna in Dalfsen, ook wel bekend als boekhandel Schuurman, had te maken met een aflopend contract, waardoor het de overstap naar de nieuwe formule van Plantage kon maken. Plantage Books & More pakte twee jaar geleden haar formule drastisch aan. Het assortiment werd een stuk ingekrompen, maar de service sterk verbeterd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.