Home / archiefcentraal / bruna in dalfsen maakt plaats voor plantage

bruna in dalfsen maakt plaats voor plantage

De Bruna-winkel in Dalfsen sluit zich aan bij Plantage Books & More, een soort van cadeauzaken voor boeken. Daarmee komt de keten van boekenwinkels van Plantage op een totaal van 32 vestigingen. Ook een ondernemer in Almere-Haven is overgestapt naar de nieuwe franchiseformule, die onderdeel is van RDC.

De voormalige Bruna in Dalfsen, ook wel bekend als boekhandel Schuurman, had te maken met een aflopend contract, waardoor het de overstap naar de nieuwe formule van Plantage kon maken. Plantage Books & More pakte twee jaar geleden haar formule drastisch aan. Het assortiment werd een stuk ingekrompen, maar de service sterk verbeterd.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.