Home / archiefcentraal / brand bij vleesverwerker grolleman in olst

brand bij vleesverwerker grolleman in olst

Tijdens werkzaamheden bij vleeswerker Grolleman Vrieshuis aan de Industriestraat in Olst, is zaterdagochtend brand ontstaan. De brand ontstond rond 8.00 uur in het isolatiemateriaal rond een vriescel. Onze collega’s van Regio Salland waren snel ter plaatse.

De plaatselijke brandweer heeft een deel van de buitenwand van het pand gesloopt, om te kijken welk deel van ‘t isolatiemateriaal is vergaan. De rookontwikkeling was meteen behoorlijk heftig. Maar door snelle inzet van de brandweer, was de brand gelukkig snel onder controle. Over de schade is vooralsnog niks bekend. Bij Grolleman in Olst wordt vlees ingevroren en opgeslagen.

Lees ook

Sportcentrum Tijenraan nieuwe locatie voor SportBSO InOranje

RAALTE – Na de herfstvakantie start SportBSO InOranje met een extra locatie in Sportcentrum Tijenraan. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.