bomen bij st jozefschool succesvol geplant

In het kader van de Nationale Boomfeestdag hebben wethouder Ben Haarman en Danielle Bult, directeur van de St. Jozefschool in Nieuw Heeten, vanochtend twee tulpenbomen (aangeboden door Binnenpoorte) geplant. Terwijl Haarman en Bult druk bezig waren met de tulpenbomen, keken de leerlingen van de St. Jozefschool aandachtig toe.

Tot enkele jaren geleden deed de gemeente Raalte mee met de Boomfeestdag. Dit evenement moest echter wijken in verband met bezuinigingen. Sindsdien zet Binnenpoorte dit initiatief voort, door elk jaar een boom aan de gemeente Raalte aan te bieden. Zo blijft de Boomfeestdag toch altijd onder de aandacht van de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.