boerhof zet trend van modernisering door

Bij Boerhof Woninginrichters in Heeten wordt hard gewerkt aan een interne verbouwing. Sinds begin deze maand ondergaat de showroom van Boerhof een flinke metamorfose. “We willen alles wat ruimer opzetten en modern krijgt meer de aandacht”, aldus directeur Hilko Beumer.

De collectie wordt meer dan voorheen aangepast bij de huidige tijd en uiteraard ook het interieur. Het aantal klassieke meubelen gaat omlaag en krijgt een minder prominente plek. “Maar ze verdwijnen dus niet uit de showroom”, benadrukt Beumer, die verder aangeeft dat er meer showkamers in de ruime showroom komen. “Met behulp van showkamers krijgen mensen een beter beeld van de totale inrichting. Daarnaast gaan we de raam- en vloerdecoratie op een modernere wijze presenteren. Alles wordt een stuk overzichtelijker.”

Na de verbouwing bij Boerhof Heeten, zal vooral de entree in het oog springen. “Ja absoluut, de entree krijgt een compleet nieuwe uitstraling. Je komt straks meteen heel anders binnen. Er komen onder andere diverse moderne showvloeren bij elkaar te liggen. En we gaan veel doen met trendy kleurtjes, maar we verklappen nog niet alles”, aldus Beumer, die tot slot laat weten dat vanwege de verbouwing diverse showroommodellen van de winkelvloer moeten verdwijnen. Boerhof houdt op dit moment daarom een grote verbouwingsopruiming. Deze loopt door totdat alles weg is of de verbouwing klaar is. “We hopen begin mei klaar te zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.