boer oosterwijk ontwikkelt nieuw product

Aan de Spanjaardsdijk in Lettele heeft ’t leven van voormalig boer Oosterwijk een compleet andere wending gekregen, als gevolg van MKZ in 2001. Toen hadden Alfons en zijn vrouw Francien nog de zorg voor driehonderd fokzeugen. Nu, anno 2008, zorgt hij voor warmte op elke denkbare plek.

Alfons Oosterwijk is namelijk een totaal ander bedrijf begonnen. Hij levert tegenwoordig met z’n bedrijf Electric Comfort elektrische vloerverwarming, dat door middel van een speciaal soort folie wordt gelegd. Het folie wordt dicht onder de oppervlakte geplaatst en levert zo het beste rendement op, waardoor de opwarmtijd kort is. Niet alleen is het product voor vloeren te gebruiken, maar ook achter muren en onder zitbanken.

Zo zijn vloeren in schepen makkelijk te verwarmen bijvoorbeeld in de stuurhut of de woning van de schipper, maar ook de vloer van kraamhokken in een varkensstal of een verwarmd zitgedeelte in een badkamer voor iemand die reuma heeft. Het folie kan onder tegelvloeren, laminaat, tapijt en achter muren makkelijk worden geplaatst, maar er is ook nog een flexibele verwarmingsmat te verkrijgen die onder een karpet gelegd kan worden of zelfs in een caravan onder de vloerbedekking.

Voor het zoeken naar storingen onder een vloer of achter een muur heeft Oosterwijk een slim apparaat uit Amerika gehaald. Een infrarood camera die dwars door vloeren en muren heen kan kijken en direct een beeld geeft van alle aanwezige leidingen en zodoende kan hij gemakkelijk een lek opsporen. Een temperatuur van 0,1 graden Celsius is al voldoende voor dit apparaat, om het lek te tonen dat onder de vloer of achter de muur verborgen zit.

Door alle ontwikkelingen en ervaringen heeft Alfons Oosterwijk, met hulp van zijn vrouw en zoon, het product Electric Comfort zover gebracht dat hij nu op het punt is gekomen de particuliere markt uitgebreid te kunnen bedienen. Vanuit zijn oude boerenbedrijf in Lettele heeft hij met zijn ondernemingsgeest en tevens met veel doorzettingsvermogen een bijzonder bedrijf opgezet. Voor meer info zie staging2.electriccomfort.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.