beekman elektro stemt uitstraling af op kwaliteit

Beekman Elektro is een bedrijf waar ze vinden dat je meer moet bieden dan goed werk. Om dat ook naar buiten toe uit te stralen, heeft Beekman vier nieuwe bedrijfsauto’s aangeschaft. Vrijdag heeft het personeel de wagens opgehaald bij de garage.

Erik Beekman: “Je mag van ons als totaalinstallateur verwachten dat wij ons vak verstaan. Onze toegevoegde waarde is dat we als geen ander de wens van de klant kunnen vertalen naar kwalitatief hoogwaardige, innovatieve of traditionele oplossingen. Dat kan leiden tot installaties waarvan je het bestaan niet wist, maar die zelfs nog meer aan je wensen tegemoet komen dan je vooraf vermoedde. Wij zijn ook voortdurend op zoek naar de laatste ontwikkelingen, in een snel ontwikkelende markt.”

De Volkswagens Caddy’s zijn gekocht bij Kleinlangevelsloo in Mariënheem en voorzien van alle gemakken. Aan de buitenzijde zijn de auto’s voorzien van autobeletting, die door Technoprint in Heino is aangebracht. Binnen is er speciaal op maat gemaakte bedrijfswageninrichting gemonteerd door Isfordink uit Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.