band trade mark trapt af op kole kermse

De Kôle Kermse is – zoals we al schreven – dit jaar belachelijk vrog. Vanavond barst het feest in Broekland los. De band ‘Trade Mark’ trapt in Broekland af. Deze feest-/rockband uit Brabant is niet helemaal vreemd in Broekland. In 1995, bij de allereerste Kôle Kermse, waren zij namelijk de helden die het feest destijds hebben gered.

“Eerst zou Jovink spelen, maar omdat Gijs Jolink met z’n motor tegen een boom was geknald, ging dat niet door. Gelukkig maar, want die band stelde echt helemaal niks voor. Ook nooit weer wat van gehoord trouwens. Het schijnt zelfs dat die band is gestopt, kun je nagaan hoe slecht die band was. Dit in tegenstelling tot Trade Mark”, grapt de organisatie van de Kôle Kermse.

Trade Mark speelt vooral stampende rock’n roll, Nederlandstalige nummers en feestmuziek met voor elk wat wils. “Samen met DJ Rubberen Robbie en DJ Thijs van Leer wordt dit een hartstikke gezellig avondje.” De tent aan de Van Dongenstraat gaat open om 20.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.