badmintonners bc hoogerheyne kampioen

Het team BC Hoogerheyne J2 is badmintonkampioen geworden in de regionale derde klasse tot 15 jaar. Een buitengewone en bovenal knappe prestatie, want de meeste spelers van het team deden dit jaar pas voor het eerst mee aan de competitie.

Het badmintonteam toonde het gehele seizoen een geweldige inzet. Gecombineerd met een onovertroffen teamgeest leidde dat tot een fraaie titel. Al was het wel spannend tot en met de laatste wedstrijd. BC Hoogerheyne had uiteindelijk namelijk slechts één puntje meer dan de nummer twee uit de competitie. Het feest was er natuurlijk niet minder om. De badmintonners Melissa, Anne, Wessel, Jurien, Joram en Leon zijn dan ook van plan om volgend seizoen wéér kampioen te worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.