Home / archiefcentraal / airplay radio veertig uur non stop in de lucht

airplay radio veertig uur non stop in de lucht

Het was een lange zit afgelopen weekeinde, maar de heren van Airplay Radio hebben hun marathonuitzending met groot succes doorlopen. Inmiddels zijn de twee presentatoren Theo en Gerard Maatman gebroken, hebben ze beide spierpijn en rugpijn van het wakker blijven en zijn ze slecht bij stem, maar vooral ook moe en voldaan. Het is ook niet niks, om met twee man een uitzending met verzoekplaten veertig uur lang aan elkaar te praten.

Airplay Radio draaide het weekend ruim veertig uur lang non-stop verzoekplaatjes. Afgewisseld met interviews en verschillende live optredens van onder andere het Wiejes Cabaret, Dora Haverman en het IJsselduo verzorgden de presentatoren een leuke, lange uitzending. Die werd vrijdagavond al geopend door burgemeester Ton van Strien, die de eerste vijf verzoekplaten kon indienen. Zondagmiddag konden de presentatoren pas naar bed.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.