aanleg plasberm lemelerveld van start

De aanleg van de Plasberm in Lemelerveld is officieel van start gegaan. Gister gaf wethouder Evert Goldsteen van de gemeente Dalfsen het startschot voor de aanleg van de Plasberm. Dat deed hij samen met het hoofd van Wijkteam Lemelerveld door een stuk van de berm af te graven, op de manier zoals dat 150 jaar terug ook is gedaan bij het Overijssels Kanaal, zo meldt Jan Duerink op zijn site Sukerbiet.nl.

Met het realiseren van het oude Scheepsjagerspad is een eerste aanzet gegeven tot de totstandkoming van een aantal routes. Hierin zijn verschillende bestaande wandelroutes opgenomen alsmede enkele nieuwe trajecten. De oplevering van de Plasberm is gepland in de eerste helft van september. De aanleg is een samenwerking tussen PB Lemelerveld, gemeente Dalfsen en Waterschap Groot Salland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.