Home / archiefcentraal / zeer indrukwekkende narrenstoet in heino

zeer indrukwekkende narrenstoet in heino

Wie de moeite had genomen de gure wind te trotseren om naar de grote optocht in Heino te kijken, zal geen minuut spijt hebben gehad. Een potpourri van prachtige wagens, schitterend verklede loopgroepen en bijzondere individuen trok aan het oog voorbij.

Het publiek vergaapte zich aan de bonte narrenstoet, waarin niet alleen de lokale scholen, maar ook alle vaste carnavalsgroepen zoals de Grüspollen, De Oelewappers, ’t Giet los een zeer goede indruk achterlieten door hun grote creativiteit. Kijk maar naar onze fotoreportage. Optocht gemist? Geen nood. Morgen in Raalte zal het gros van de deelnemers vast weer van de partij zijn.

Lees ook

Geen monumentale status voor arbeiderswoningen Olsterkampweg

OLST/WIJHE – Vier montagewoningen uit de wederopbouwperiode aan de Olsterkampweg in Olst krijgen geen monumentale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.