zeemansliederen en veel humor in oortwijn

‘Kats van de Kate’ is de naam van een nieuw theaterprogramma dat wordt gebracht door conferencier Karel van de Kate en het ‘Melbuul’n Piratenkoor’. Op vrijdag 29 februari staan zij in Zaal Oortwijn in Heino. Dat is dus een avond met hits als ‘Het kleine café aan de haven’ en andere zeemansliederen en veel humor.

De avond wordt geleid door Karel van de Kate. Dit is niet alleen de alternatieve weerman van RTV-Oost, maar tevens een bekende conferencier. Het repertoire van ‘Melbuul’n Piratenkoor’ laat zich niet moeilijk raden, want dat bestaat vooral uit zeemansliederen.

Wat kan het publiek verwachten? Een avond vol humor en zang. Dus een grote afwisseling van conferences, korte sketches en vele bekende (zeemans)liederen. Karel van de Kate heeft onlangs de wereld ‘verkend’ en vertelt over zijn bijzondere ervaringen. Als weerman doet Karel ook het één en ander uit de doeken. De speciale gast van de avond is de warrige ‘Dokter Prikkeman’.

Op vrijdag 29 februari om 20.00 uur is iedereen welkom in Zaal Oortwijn. De entree aan de kassa bedraagt 10 euro, terwijl een kaartje in de voorverkoop 8 euro is. De verkoopadressen zijn Zaal Oortwijn en Guus Speelgoed. Kaarten zijn tevens telefonisch via 053-5726338 te reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.