willy haarman nieuwe voorzitter van de krw

Tijdens een drukbezochte ledenvergadering in Zaal Zwakenberg is Willy Haarman benoemd tot voorzitter van de Kring Raalter Werkgevers (KRW). Hij volgt daarmee Jan van Oudenaarden op, die zes jaar leiding gaf aan de grootste ondernemersvereniging binnen de gemeente Raalte.

Secretaris Hans Bredewoud dankte Jan van Oudenaarden voor zijn voorzitterschap. “In 2000 kwam je als penningmeester in het bestuur en in 2002 heb je het voorzitterschap overgenomen van Dick Mars. We hebben je leren kennen als een bevlogen en betrokken voorzitter en daardoor zijn er in de afgelopen periode veel activiteiten ontwikkeld. Hartelijk dank daarvoor.”

Met veel enthousiasme nam Willy Haarman het voorzitterschap over en hij kondigde meteen aan zeker vier jaar aan te blijven en misschien langer. Haarman heeft een uitgebreide en zeer brede kennis van en ervaring in het bedrijfsleven, zowel als werknemer én werkgever. Van 1992 tot het jaar 2004 was hij mededirecteur – eigenaar van Nijl Staalconstructies Lemelerveld. Verder beschikt hij over een uitgebreid netwerk vanwege talrijke bestuursfuncties.

Zo was hij onder andere voorzitter van de ondernemersvereniging Lemelerveld, lid van het economisch platform Dalfsen, lid van de Stichting Promotie Dalfsen, bestuurslid van VNO-NCW in de regio Noord-West Overijssel, lid van ’t Algemeen Bestuur van de Kamer van Koophandel en nog commissielid van de Stichting Keurmerk Nederlandse Staalbouw. Namens de provincie Overijssel was hij één van de tien ambassadeurs voor innovatie.

Sinds 2006 heeft Haarman een adviesbureau, gespecialiseerd in rendementsverbetering van ondernemingen in elke sector, van klein tot middelgroot. Haarman Management Advies is actief met het analyseren van organisaties en bedrijven om ze vervolgens dusdanig aan te passen dat het bedrijfsresultaat stijgt. Ook is er veel expertise rond de begeleiding van bedrijfsovernames.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.