Home / archiefcentraal / wijnberg nieuwe voorzitter stichting helami

wijnberg nieuwe voorzitter stichting helami

De 55-jarige Jos Wijnberg is de nieuwe voorzitter van de stichting Helami, oftewel de organisatie achter de jaarlijkse Ponyweek in Heeten. Wijnberg volgt Gerrit Visscher op, die de afgelopen acht edities als voorzitter actief was.

Voor Wijnberg is het voorzitterschap een grote uitdaging. Zeker omdat het centrum van Heeten momenteel volledig opnieuw wordt ingericht. En dat heeft uiteraard ook consequenties voor het dorpsfeest. Daarnaast wordt de grote metamorfose precies een week voor aanvang van de Ponyweek afgerond. Vertraging is dus absoluut niet wenselijk.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.