wie wordt dit jaar de nieuwe oogstkoningin

De organisatie van Stöppelhaene is op zoek naar een nieuwe Oogstkoningin en twee Hofdames. De dames vormen tijdens het Sallandse oogstfeest eind augustus samen een visitekaartje voor het feest. Afgelopen jaar was Dorien Rabelink de Oogstkoningin tijdens Stöppelhaene en had zij de vriendinnen Vera Kroes en Ellen Holterman aan haar zijde als haar Hofdames.

Voor het komende oogstfeest wordt gezocht naar enthousiaste kandidaten die Stöppelhaene eens op een andere manier willen meemaken. De kandidaten worden opgeroepen zich te melden bij Josita Evers (0572-360401), Hetty de Boer (0572-357539) of Sylvia Koolhof (0572-355734).

Van de Oogstkoningin en de Hofdames wordt een zeer positieve uitstraling en een goede inzet verwacht tijdens de vele activiteiten van Stöppelhaene. Leeftijd en woonplaats zijn niet van belang, wel wordt binding met Raalte en omgeving uiteraard op prijs gesteld. Aanmelden kan tot en met 8 maart.

Alle dames die reageren, krijgen in ieder geval een uitnodiging voor een gesprek. Op basis hiervan stelt de commissie een goed trio samen dat zich op woensdag 27 augustus 2008 tijdens de Sallandse Cabaretavond aan het publiek zal voorstellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.