vvn afdeling raalte nieuw leven ingeblazen

De gemeente Raalte beschikt weer over een actieve afdeling van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Sinds 2001 werd de lokale tak Raalte-Heino slapende gehouden, maar door inspanningen van onder andere wethouder Ben Haarman en Job Hamstra is er zeven jaar later weer een nieuw bestuur geformeerd. “Een hele enthousiaste groep mensen”, aldus de wethouder.

Het nieuwe bestuur, dat graag de taken van VVN-Raalte op zich neemt, bestaat uit zes heren. Tot voorzitter is Raaltenaar Sander Markerink gebombardeerd. Hij is in het dagelijks leven werkzaam bij Rijkswaterstaat en daardoor van zeer grote waarde voor de herboren afdeling van VVN in de gemeente Raalte. Job Hamstra, die de organisatie de afgelopen jaren in leven heeft gehouden, neemt het penningmeesterschap op zich.

Verder bestaat de groep heren nog uit: Gerard van Tongeren van Plaatselijk Belang Heino, rijschoolhouder Herman Oosterlaar en de politie-agenten Herman Rienties en Sjaco Overgauw. Het is dus absoluut geen bij elkaar geraapt zooitje. “Nee, integendeel zelfs”, zegt wethouder Haarman. “Het zijn allemaal mensen uit de regio die beschikken over veel ervaring en ze hebben allemaal verstand van zaken. Deze groep enthousiaste mensen is zeker een aanwinst voor de inwoners van de gemeente Raalte. En een mooie impuls voor het verbeteren van de verkeersveiligheid.”

Voor meer informatie over VVN (landelijk) kijk dan op de website staging2.veiligverkeernederland.nl. Aanspreekpunt in ’t gemeentehuis in Raalte is Brigit van der Weegh. Zij is namelijk de gemeentelijk verkeersveiligheidcoördinator.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.