Home / archiefcentraal / vroeg kampioenschap badmintonteam heino

vroeg kampioenschap badmintonteam heino

Het eerste badmintonteam van BC Hoogerheyne uit Heino is afgelopen weekend kampioen geworden in de eerste klasse. Nog ver voor de competitie is afgelopen, is het sterrenteam door niemand meer in te halen. Met grote overwinningen en mooie uitslagen lag het team al kort na de start van de competitie snel op titelkoers. Een echte ‘over mijn lijk-mentaliteit’ heeft het team dan ook duidelijk geen windeieren gelegd.

Afgelopen weekend is BC Hoogerheyne 1 feestelijk gehuldigd en in de bloemetjes gezet, want een kampioenschap als deze zal niet snel geëvenaard worden. Het badmintonteam zal bovendien worden bijgezet in de eregalerij van het sportcafé Time Out in Heino. Het kampioenschap betekent uiteraard ook promotie naar de hoofdklasse, waar het team bestaande uit Jolande, Linh, Mirjam, Duong, Winfred en Dennis nogmaals probeert te stunten.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.