voorgevel boertie optiek krijgt weer vorm

De laatste keer dat we een bericht schreven over Boertie Optiek, lag de voorgevel van het pand aan de Marktstraat volledig in puin. Nu, een klein maandje later, krijgt de nieuwe gevel al aardig vorm. Het begint in ieder geval duidelijk weer ergens op te lijken.

Ewald Diekman, eigenaar van de Raalter optiek, is tevreden over de voortgang van de grootscheepse verbouwing. “Het metselwerk is bijna klaar, daar wordt maandag de laatste hand aan gelegd. Verder verloopt alles nog steeds zeer voorspoedig en volgens de planning.” Eind maart moet de grote verbouwing klaar zijn. “Het is alleen nog even de vraag op welke dag we de winkel weer gaan openen”, aldus Diekman.

Tot die tijd blijft de optiek op volle toeren draaien in het tijdelijke onderkomen aan De Waag 4 in ’t Schip.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.