voor carnaval blijft de lampe branden

Carnaval 2008 is dinsdagavond (in Raalte tenminste) op gepaste wijze afgesloten. Zoals gebruikelijk met het Bessembal, maar er was natuurlijk nog meer. Want – zoals bekend – werd het feest der zotten de afgelopen dagen voor de allerlaatste keer gevierd in De Leeren Lampe. Oftewel, het einde van een mooi tijdperk. En dat moment kon absoluut niet onopgemerkt voorbij gaan.

Van de Raalter carnavalsvereniging de Stöppelkaters kregen de eigenaren Harold en Ria Oosterlaar aan het einde van de avond dan ook een symbolisch cadeau, namelijk een lampenkap. En op die lampenkop stond de toepasselijke tekst: ‘Voor carnaval blijft de ‘Lampe’ altijd branden’. De familie Oosterlaar kon het cadeau zeer waarderen en gaat thuis op zoek naar een mooi plekje voor de ‘Lampe’.

Overigens hadden veel aanwezigen, tijdens het overhandigen van de ‘Lampe’, de grootste moeite om de ogen droog te houden. Met name een aantal oud-prinsen had het zeer zwaar. Vermoedelijk gingen zij in gedachten even terug naar een paar fantastische belevenissen in de Raalter uitgaansgelegenheid. Alle foto’s in de bijgevoegde fotoreportage van het Bessembal zijn gemaakt door de ‘Hoffotografen van de Stöppelkaters‘.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.