volop vakantieplezier in zwembad tijenraan

Deze voorjaarsvakantie is het wederom een groot feest in Raalter zwembad Tijenraan. Na het grote succes van vorig jaar is de glijbaan weer opgezet en zijn er leuke prijzen te winnen bij een wateractiviteit. Deze week worden ook de nieuwe spelmaterialen in gebruik genomen, zoals een witte haai (zie foto).

Ook zin in een actieve dag, kom dan tijdens de vakantie lekker zwemmen in zwembad Tijenraan. Kosten 2,85 euro per persoon. Kijk hier voor de openingstijden. Aanstaande vrijdag (29 februari) is er weer discozwemmen in het Raalter bad. De disco begint om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Je mag natuurlijk al voor 19.00 uur komen. Een leuke avond voor alle leeftijden en bijzonder om te combineren met je eigen kinderfeestje. Je mag deze avond je eigen cd’s meebrengen. Dus kom maar op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.