verbouwing smulbaai ligt goed op schema

De verbouwing die op het moment gaande is bij de Smulbaai in Heino verloopt voorspoedig. Met man en macht wordt er deze week gewerkt aan een grondige renovatie van ‘de gemakswinkel’ van eigenaar John van der Vegt. En dat loopt aardig volgens de planning, omdat ook collega ondernemers hun stinkende best doen om de Heinose winkel weer op tijd klaar te krijgen. Als alles goed gaat opent Van der Vegt de deuren weer op 1 maart.

De Smulbaai is een winkel waar iedereen prima terecht kan voor tabakswaren, snoepgoed, kranten, tijdschriften, wenskaarten, mobiele telefoons, digitale camera’s, leuke hebbedingetjes en vele (staats)loten en entreebewijzen. Wie ergens om verlegen zit kan dus beter eerst even een gokje bij Van der Vegt wagen, want er is een grote kans dat hij je verder kan helpen. Binnenkort nog makkelijker, door bijvoorbeeld een grotere toonbank. En die heeft zijn plek al gevonden, zo laten de foto’s hieronder zien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.