Home / archiefcentraal / van alles en nog wat bij kinderoptocht raalte

van alles en nog wat bij kinderoptocht raalte

De kinderoptocht in Raalte was vanmiddag weer een succes. Er liepen allerlei kinderen en scholen mee aan de tocht die eindigde bij De Leeren Lampe, de officiële residentie van de Stöppelkaters. De kinderen hadden zich vrijwel allemaal prachtig verkleed.

Wat was er zoal te zien? Nou ja, je kan het zo gek niet bedenken. De foto naast dit bericht laat zien hoe creatief de deelnemers waren. Maar ook het publiek had zich mooi uitgedost. Aan de jury bij De Leeren Lampe de taak om de prijzen onder de deelnemers te verdelen. Daarover later meer.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.