vaker snelheidscontroles in lierderholthuis

De politie gaat vaker verkeercontroles uitvoeren in Lierderholthuis. Dat is het resultaat van een overleg tussen Plaatselijk Belang Lierderholthuis en de politie. Afgelopen vrijdag (8 februari) heeft de eerste verkeerscontrole plaatsgevonden aan de Molenweg. Het verkeer over deze weg rijdt vaak harder dan de aangegeven maximum snelheid, zodat deze weg met name voor de fietsende jeugd niet veilig is.

Door het ernstige ongeval diezelfde ochtend op de Heinoseweg, moest de controle al vroegtijdig worden afgebroken. Het is de bedoeling dat er vaker snelheidscontroles plaats gaan vinden in Lierderholthuis. In de bebouwde kom van Lierderholthuis geldt de maximaal toegestane snelheid van 30 kilometer per uur.

Later dit jaar gaat er buiten de bebouwde kom – op de Molenweg en Lierderholthuisweg – een maximum snelheid van 60 kilometer per uur gelden. Om de situatie duidelijker te maken, worden op de Molenweg fietsstroken aangebracht. In het voorjaar van 2008 zal langs de Lierderholthuisweg markering worden aangebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.