uitbreiding van de boeierd in volle gang

Aan de Boeierstraat 10, op bedrijventerrein De Zegge in Raalte, wordt hard gewerkt aan uitbreiding van bedrijfsverzamelgebouw ‘De Boeierd’. Begin mei verwacht eigenaar Joop van den Enk de eerste huurders te kunnen verwelkomen.

“Het wordt echt een modern en strak pand”, vertelt een trotse Van den Enk, die duidelijk succesvol is met het verhuren van ruimtes. Er komt per slot van rekening niet voor niets een nieuw pand van 900 vierkante meter en twee verdiepingen naast het al bestaande gebouw. ‘De Boeierd’ is het enige bedrijfsverzamelgebouw in Raalte. Er zijn vooral eenmansbedrijven en kleine (opstartende) bedrijven gevestigd. “Ideaal toch, om eerst iets te huren en bij succesvolle ontwikkeling van het bedrijf verder te kijken naar een eigen pand.”

Joop van den Enk kijkt dan ook niet vreemd op van het feit dat er regelmatig ondernemers zijn die De Boeierd na enkele jaren weer verruilen voor een grotere ruimte elders. “Dat vind ik zeer acceptabel en ook positief. Helaas ken ik ook andere verhalen van ondernemers die het niet redden en die zijn maar wat blij dat ze nooit een bedrijfspand hebben gekocht.” Over de nieuwbouw, achter het huidige pand, is Van den Enk uitgelaten. “Er komen allemaal luxe kantoorappartementen in, vooral geschikt voor ondernemers die te groot zijn geworden om thuis te werken.”

Uniek aan de nieuwbouw is een zeer speciaal terras, voor zowel rokers als niet-rokers. “Daarnaast komt er nog een gezamenlijke loungeruimte in en zelfs een badkamer. Je even lekker opfrissen voor of tijdens het werken is dus geen enkel probleem”, aldus Joop van den Enk, die met zijn cateringbedrijf in het bestaande gebouw blijft gevestigd. In het nieuwe pand zijn overigens nog plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie op staging2.deboeierd.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.