tourtak crt raalte start seizoen bij kruiper

De afdeling tour van CRT Raalte houdt jaarlijks aan het begin van elk wielerseizoen een open huis bij Kruiper Tweewielers en dat is dit jaar niet anders. Zaterdagmiddag (1 maart) zijn vanaf 13.30 uur alle fietsliefhebbers (dus ook niet-leden) van harte welkom in de fietsenzaak aan de Aakstraat 15 in Raalte.

CRT-tourleden kunnen hun TEP-boek (waar alle tochten voor dit jaar in vermeld staan) en het NTFU-pasje ophalen. Bovendien ligt ook het nieuwe clubblad klaar, voor het eerst met een full colour omslag. Verder kunnen alle leden tevens gebruik maken van extra kortingen op producten, die ze tijdens deze middag aanschaffen bij hoofdsponsor Kruiper. Een instructeur van de NTFU is de hele middag aanwezig om leuke demonstraties te geven over GPS op de fiets.

De eerste CRT-clubrit van het nieuwe seizoen staat zondag op het programma. Om 9.00 uur vertrekt de groep van de parkeerplaats bij de C1000 aan de Domineeskamp in Raalte. Op woensdag 5 maart begint om 20.00 uur de jaarlijkse ledenvergadering in het clubhuis aan de Broeklanderdijk. Kijk voor meer info op de site staging2.crtraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.