ter haar neemt damesmodezaak inmind over

Ter Haar Manmode BV heeft de Raalter damesmodezaak Inmind overgenomen. Naast de drie kledingzaken voor mannen (Knock Knock Jeansstore, Ter Haar Casual en Ter Haar mode voor de man) beschikt het bedrijf van de broers Martijn en Hugo ter Haar nu dus ook over een modewinkel voor dames.

“Wij zijn heel blij met deze kans. Het is absoluut een uitdaging voor ons”, zegt een enthousiaste Hugo. “Onze prioriteit heeft altijd gelegen bij kleding voor mannen, maar wij hebben daarnaast ook altijd een stille wens gehad om ooit een stap te zetten in de damesbranche”, aldus Martijn, die verder laat weten dat Inmind voorlopig in de huidige vorm door blijft draaien.

Zo wordt er ook niet gesleuteld aan het huidige personeel. “Nee, integendeel zelfs. Wij zijn zeer tevreden over de huidige bezetting. Vooral bedrijfsleidster Mariet Velderman van Inmind heeft wat dat betreft een belangrijke rol gespeeld in de overweging om de fraaie kledingzaak over te nemen”, vertelt Hugo. “Uiteraard zijn wij achter de schermen al wel volop bezig met toekomstplannen voor Inmind. Onze eigen stijl willen wij graag in de loop van het jaar geleidelijk aan doorvoeren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.