tachtig euro besparen met douchetimer

Onze Man haalt zijn gas en stroom van Greenchoice. Van de week zat het jaaroverzicht in de brievenbus. En daar hadden ze een leuk zandlopertje bij in gestopt. Een douchetimer.

Gemiddeld staat een Nederlander zeven tot acht minuten onder de douche, zegt het begeleidend briefje. Twee minuten korter kan ook. Als alle leden van een gezin dat zouden doen, bespaart dat 12.000 liter water én zo’n negentig kuub gas om dat water op te warmen. Op jaarbasis verdient Onze Man dan toch snel eventjes tachtig euro.

Een zeer leuk hebbedingetje dus, dat je vijf tot zes minuten laat douchen. Het plastic waarin ’t kleine zandlopertje verpakt zat, heeft Onze Man keurig in de afvalbak gedaan. Het begeleidend briefje ligt bij het oud papier. En de zandloper zelf zal met een maand of wat ook wel bij het vuil belanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.