studenten maken themadoek voor de scheg

Aan het begin van dit schooljaar hebben De Scheg en het Etty Hillesum Lyceum Het Vlier de handen ineen geslagen. Studenten van het Etty Hillesum Lyceum Het Vlier ontwikkelen voor zwembad De Scheg de aankleding tijdens de themaweken middels grote doeken.

Het zwembad staat iedere vakantie in het teken van een speciaal thema. Zo ook deze week, namelijk ’t thema: Country & Western. Leerlingen in het examenjaar voor Havo en Vwo hebben voor deze voorjaarsvakantie een groot doek (2 bij 26 meter) ontwikkelt, die bij de tribune van het wedstrijdbad hangt. De komende weken wordt er hard gewerkt aan de thema’s ‘Jungle’ (meivakantie) en het thema ‘Piraten’ (herfstvakantie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.