straat in hoffelijk raalte alweer op de schop

Reden voor de herbestrating was een probleem met de afvoer van regenwater.

In de ‘ronding’ van de Koningsspil ligt een zogeheten wadi. De functie van zo’n wadi is om al het regenwater op te vangen, maar dat proces verliep aan de Koningsspil in Raalte niet helemaal vlekkeloos. Het water stroomde niet richting de wadi, maar kwam voor een groot deel in de voortuinen van de bewoners terecht. Dat probleem moet nu verholpen zijn.

Overigens wordt binnenkort de wadi aan de Koningsspil compleet omgeploegd, want het water trekt op dit moment niet goed weg de grond in. Het gevolg is dat er inmiddels een aardig vijvertje is ontstaan en dat is natuurlijk weer levensgevaarlijk voor kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.