Home / archiefcentraal / stichting mensch weer bijna op de planken

stichting mensch weer bijna op de planken

Nog minder dan een week en dan staat de Raalter theatergroep Stichting Mensch na veel oefenen eindelijk weer op de planken in het Hoftheater. Op woensdag 13 en donderdag 14 februari voert de toneelclub de voorstelling ‘Ouwe taarten’ op. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn beide dagen aan de deur van het Hoftheater te koop, of nu nog te reserveren via www.stichtingmensch.nl.

De voorstelling gaat over vier hoogbejaarde zussen die niets van mannen willen weten. Achternichtje Loes begrijpt ze wel en wil dat graag uitleggen aan haar vriend Eric. Daardoor loopt hun relatie wat moeizamer. In het stuk worden telkens sprongen gemaakt in de tijd. In het heden haalt Loes samen met Eric het huis leeg na de dood van haar tantes. In het verleden zien we diezelfde tantes een voor een sterven. Als geest blijven ze wel aanwezig in het stuk en zien ze hoe Loes worstelt met haar relatie.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.