springruiters strijden om finaleplek mmt cup

In de aanloop naar de paardensportweek Bathmen te Paard vindt volgende week vrijdag de laatste selectiewedstrijd van de Mondial Meat Trading Cup plaats. In deze laatste springwedstrijd wordt er beslist welke combinaties er uiteindelijk deel mogen nemen aan de finale op donderdag 13 maart. De strijd om de finaleplaatsen barst op 22 februari los in manege ’t Ruiterkamp in Bathmen.

In deze twee jaargang is de MMT Cup uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse paardensport. Dat het evenement zo snel naam maakt in de Nederlandse paardensport is volgens Olympische topruiter Ben Schröder wel begrijpelijk: “De organisatie staat gewoon als een huis en het is er hartstikke gezellig, daarom doe ik graag mee in Bathmen”. Uiteraard zorgt ook de goed gevulde prijzenpot van ruim drieduizend euro voor bekendheid.

De derde selectiewedstrijd van de MMT Cup is extra aantrekkelijk, omdat dit de laatste kans is om een plek te bemachtigen voor de finale tijdens het befaamde paardensportevenement Bathmen te Paard. In de MMT Cup wordt er gesprongen in de klassen M, Z en ZZ. Wie na drie selectiewedstrijden bij de eerste 52 combinaties hoort, mag deelnemen aan de finale. Voor het klassement tellen alleen de twee beste selectieresultaten mee.

Ook de derde selectiewedstrijd is gratis toegankelijk voor publiek. De wedstrijd wordt overigens verreden rond het sfeerverhogende thema ‘Hollandse avond’. De accommodatie is dan ook volledig in stijl van dit thema ingericht. Op staging2.paardensportbathmen.nl is meer informatie te vinden over de Mondial Meat Trading Cup.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.