sportploeg wint ook landelijke krajicek award

De Stichting Deventer Sportploeg heeft ook de landelijke Richard Krajicek Foundation Award gewonnen. Tijdens het grote ABN Amro tennistoernooi in Rotterdam reikte Richard Krajicek in eigen persoon de award uit aan de Deventer Sportploeg, tegelijk met een cheque ter waarde van maar liefst 10.000 euro.

Drie weken terug had het team van sporters met een handicap ook al de Overijsselse voorronde gewonnen, die georganiseerd was door de Sportraad Overijssel in het Zwolse provinciehuis. De Deventer Sportploeg bestaat uit sporters met een verstandelijke beperking. De sporters beoefenen hun sport bij vijf reguliere sportverenigingen in de gemeente Deventer en sporten daar op hun eigen niveau.

De landelijke jury was enthousiast over de inspanningen van de sportploeg. Landelijk juryvoorzitter Willem van Montfoort prees vooral het feit dat mensen met een beperking van alle leeftijden welkom zijn. Bovendien sprak het de jury aan dat de organisatie in de planning heeft om nog meer reguliere sportverenigingen bij het Deventer project te betrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.