Home / archiefcentraal / spits van raalte naar zwolle is een ellende

spits van raalte naar zwolle is een ellende

De spits van Raalte naar Zwolle wordt steeds minder een pretje. Onze Man stond maandag om half acht al in de file voor Wythem. Dinsdag was het half negen dat de weg vanaf de Heinose rondweg tot aan de afslag Marslanden in Zwolle dicht was geslibt. Woensdag was het zelfs negen uur geweest toen hij tussen Heino en de Ganzepan in stilstaand verkeer terecht kwam.

Oplossingen zijn er wel. In Heino afslaan en via Laag Zuthem of Lierderholthuis naar Zwolle. Of vanuit Raalte via Wijhe naar de weg Deventer-Zwolle. Vooral voor witte boorden is die weg een prima aanvliegroute. Want de grote kantoren zitten allemaal aan die zuidkant van Zwolle.

De zoektocht van Onze Man gaat volgende week worden: Hoe kom je het snelst in Zwolle? Is dat via Wijhe en dan de nieuwe rondweg nemen? Is dat richting Wijhe en dan vlak voor Wijhe rechts, zodat je via de binnenlanden tegenover Herxen weer op de IJsseldijk uitkomt? Is dat via Lierderholthuis? Of is de ‘langzame’ route via Laag Zuthem de beste?

Hoe dan ook: Raalte – Zwolle via de bedoelde weg is voor Onze Man geen optie meer. Tenminste niet als hij ergens tussen kwart over zeven en kwart over negen naar zijn werk moet.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.