sonodruk heino start met de huisdrukker

Sonodruk heeft de service uitgebreid met ‘de Huisdrukker’. Vooral het midden- en kleinbedrijf kan daar nu ook terecht voor full colour drukwerk tegen concurrerende prijzen. Directeur Ferdi Zwerink: “Met de Huisdrukker stappen we in een landelijke formule waarin we sommige opdrachten veel goedkoper weg kunnen zetten.”

In de nieuwe formule gaat het alleen om drukwerk in full colour, op standaard papierkwaliteiten. Eigen pms-kleuren of afwijkende papierkwaliteiten zullen bij Sonodruk zelf gedrukt worden. Kosten kunnen lager, omdat je een gezamenlijke productie met meer bedrijven genereert. In een centrale drukkerij worden daar eens in de week alle orders geproduceerd. Het principe geldt voor al het drukwerk als visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, notitiebloks, presentatiemappen, menukaarten, folders, brochures, flyers en stickers, noem maar op.

Zwerink is bewust in de franchise van de Huisdrukker gestapt: “De vraag naar full colour drukwerk is enorm toegenomen en door internet is de internetdrukker vaak een goedkoop alternatief, ook daar is de Huisdrukker Heino het goede antwoord op. Het hele assortiment staat op deHuisdrukker.nl. Daar kun je meteen ook zien wat de kosten zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.