smurfen gaan de strijd aan met wuppies

Albert Heijn heeft maar liefst 27 miljoen Smurfen ingekocht. Voor de Smurfen betekent dat heel veel aandacht voor hun vijftigste verjaardag. Voor AH wordt het een krachtmeting om het immense succes van de Wuppies te evenaren.

Het was een jaar of twee terug zo’n rage dat de Wuppies niet meer aan te voeren waren. De fabrikant moest op zondag en in de nachten doorwerken om aan de vraag te voldoen. Maar toch nog huilende kinderen aan de kassa. En woedende ouders.

Nu is het altijd goed om schaarste te creëren, maar je weet ook dat een rage van korte duur is. Wil je het land volpompen, dan moet je wel blijven leveren. Dus dacht AH, van de Wuppies hadden we er zestien miljoen nodig, dit keer zullen we niet met tekorten te maken krijgen. Laten we gelijk maar een slordige tien miljoen van die Smurfen meer kopen.

Onze Man heeft de eerste vier Smurfen inmiddels al thuis. Twee voetbalsmurfen, een boekensmurf en nog een blauwe tas-smurf. Geen idee wat die laatste Smurf doet. Grote Wuppie is trouwens benieuwd waar de rage dit keer naar toe gaat. Hij moet nog zien of de Smurfen hem van zijn troon stoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.