Home / archiefcentraal / smeekens plaatst zich voor wk afstanden

smeekens plaatst zich voor wk afstanden

De Raaltenaar Jan Smeekens heeft zich geplaatst voor het WK afstanden in het Japanse Nagano. Hij werd vandaag op de 500 meter in Thialf (Heerenveen) achtste en was daarmee de snelste Nederlander. Hij schaatste zich naar een tijd van 35,35 seconden. Naast Smeekens gaat ook Jacques de Koning naar Nagano. Simon Kuipers was al gekwalificeerd.

De Canadees Jeremy Woterspoon bewees zijn klasse maar weer eens door net als gisteren de 500 meter te winnen. Als enige schaatser bleef hij met een tijd van 34,92 onder de 35 seconden. Het podium werd gecompleteerd door de Japanner Joji Kato (35,07) en de Rus Dmitri Lobkov (35,12).

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.