slotverkoop in het centrum van raalte

Het centrum van Raalte is vrijdag (15 februari) het domein van de koopjesjagers. Dat is de datum voor de allereerste slotverkoop van het jaar 2008. Diverse winkels hebben deze dag van 9.00 tot 21.00 uur aantrekkelijke aanbiedingen.

De slotverkoop wordt breed aangekondigd in een speciale editie van Raalter Nieuws, die deze week is verschenen. Het aardige van deze slotverkoop is dat er behalve kledingzaken ook andere winkels deelnemen. Naast de winkels die heren-, dames- en kinderkleding verkopen, zullen de sectoren sieraden (Haarmeijer en Boertie), optiek (Boertie), woninginrichting (Rienties Raalte), schoenen (Elferink), elektronica (EP Oosterwechel), tabak en lederwaren (Annie Schulten), lingerie (Livera) en rijwielen (Profile Rudie Assink) vertegenwoordigd zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.