skatepark in raalte noord gaat niet door

Terwijl kinderen in Heino actie voeren voor een skatebaan, lijkt de jeugd van Raalte Noord een soortgelijke actie in de ijskast te kunnen zetten. Burgemeester en wethouders hebben gisteren besloten dat er geen skatebaan in Noord komt.

Het Raalter college had het verzoek gekregen de mogelijkheden te onderzoeken voor de aanleg van een fraai skatepark in Raalte Noord. De kinderen vragen om een halfpipe, grindrails, funbox, launch ramp en een quarterpipe te plaatsen. Het skatepark zou bij basisschool De Linderte moeten komen.

Kinderen weten echter als geen ander dat een eerste keer ‘nee’ heus nog niet definitief ‘nee’ hoeft te zijn. Onze Man raadt daarom de kinderen van Raalte Noord aan, hun oor eens te luister te leggen bij hun lotgenoten in Heino die al een heus actieplan in uitvoering hebben gebracht. En gezien de reacties op deze site, worden ze daarin ondersteund door hun ouders.

Een dergelijk initiatief kan natuurlijk tevens door de basisschool opgepakt worden. Hoe onderhandel je nu met een gemeente? Dat kun je volgens Onze Man niet vroeg genoeg leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.