Home / archiefcentraal / schaatsers genieten op kunstijsbaan in olst

schaatsers genieten op kunstijsbaan in olst

Schaatsliefhebbers zijn vast niet tevreden over de winter in ons land. Schaatsen op natuurijs – iets wat eerder deze winter heel even kon in Salland – was slechts van korte duur. Maar gelukkig kan er in Olst momenteel gewoon worden geschaatst.

Vijf Olster ondernemers hebben namelijk net als vorig jaar het initiatief genomen een kunstijsbaan op het plein aan te leggen. Overdekt, zodat regen geen roet in het eten kan gooien. Annet van Raalten ging met haar camera een kijkje nemen en maakte een serie fraaie foto’s van ijspret.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.