rsr nu officieel leverancier wmo middelen

RSR Revalidatieservice is officieel de nieuwe leverancier van rolstoelen, scootmobielen en douchestoelen voor verschillende gemeentes uit de regio. Wethouder Roger de Groot zette namens de gemeente Raalte zijn handtekening onder het contract, dat per 1 april in werking treedt. RSR is daarmee de komende zes jaar de leverancier van de zogenaamde Wmo-hulpmiddelen.

Naast Raalte zijn ook Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Staphorst en Zwartewaterland die verbintenis aangegaan. Sterker nog, de gemeentes hebben de levering van individuele hulpmiddelen zelfs gezamenlijk Europees aanbesteed. Naast de levering van nieuwe middelen zal RSR vanaf 1 april ook zorgen voor het onderhoud van alle uitstaande middelen. Het huidige contract met Welzorg loopt ook met ingang van die datum af.

RSR kwam als meest gunstige van acht aanbieders uit de bus en gaat zich vestigen in Nieuwleusen. Ook krijgt het een nevenlocatie in Raalte (zorgwinkel Salland) en Hardenberg (Clara Feyoena). “Tevredenheid bij onze cliënten vinden we erg belangrijk”, stelt wethouder Roger de Groot. “Dat vraagt om een snelle levering van kwalitatief goede hulpmiddelen. Met dit contract kunnen we daar de komende jaren goed aan voldoen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.