Home / archiefcentraal / rsr nu officieel leverancier wmo middelen

rsr nu officieel leverancier wmo middelen

RSR Revalidatieservice is officieel de nieuwe leverancier van rolstoelen, scootmobielen en douchestoelen voor verschillende gemeentes uit de regio. Wethouder Roger de Groot zette namens de gemeente Raalte zijn handtekening onder het contract, dat per 1 april in werking treedt. RSR is daarmee de komende zes jaar de leverancier van de zogenaamde Wmo-hulpmiddelen.

Naast Raalte zijn ook Hardenberg, Ommen, Dalfsen, Staphorst en Zwartewaterland die verbintenis aangegaan. Sterker nog, de gemeentes hebben de levering van individuele hulpmiddelen zelfs gezamenlijk Europees aanbesteed. Naast de levering van nieuwe middelen zal RSR vanaf 1 april ook zorgen voor het onderhoud van alle uitstaande middelen. Het huidige contract met Welzorg loopt ook met ingang van die datum af.

RSR kwam als meest gunstige van acht aanbieders uit de bus en gaat zich vestigen in Nieuwleusen. Ook krijgt het een nevenlocatie in Raalte (zorgwinkel Salland) en Hardenberg (Clara Feyoena). “Tevredenheid bij onze cliënten vinden we erg belangrijk”, stelt wethouder Roger de Groot. “Dat vraagt om een snelle levering van kwalitatief goede hulpmiddelen. Met dit contract kunnen we daar de komende jaren goed aan voldoen.”

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.