rood voor rood boerderij trekt de aandacht

De Rood voor Rood-plannen in Heeten bieden ook voor derden mogelijkheden. De grote boerderij op het landgoed staat namelijk te koop. De huidige bewoners verhuizen op den duur naar Raalte. Jeroen van Westen, bewoner van één van de twee woningen naast de boerderij: “Hij is te koop, maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we al met drie heel serieuze kandidaten in gesprek zijn.” Van Westen had zoveel interesse niet verwacht. “Maar we zijn blijkbaar met een project bezig dat aandacht op zich vestigt.”

De advertentie biedt een mooi kijkje in de keuken. De deel is nog in de originele staat en biedt alle mogelijkheden voor gebruik als extra woonruimte, praktijkruimte of atelier. De brede wagendeuren komen uit op het gezamenlijke erf tussen de boerderij en de nieuwe huizen. De woonboerderij staat op een eigen kadastraal vast te leggen perceel van 1.500 tot 2.000 vierkante meter. De boerderij wordt door een nog aan te leggen notenboomgaard gescheiden van de Overmeenweg. De bewoners van de boerderij zijn ook mede-eigenaar van de gerenoveerde wagenloods op het erf, die gebruikt kan worden als garage, schuur of bijgebouw.

De plannen voor Erf Overmeen zijn ontwikkeld en in gang gezet door Annet van Mazijk en Jaap Starkenburg (uit Hengelo) en Thea van der Geest en Jeroen van Westen (Enschede). Met de nieuwe eigenaar van de fraaie boerderij lijken ze op het paradijs op aarde terecht te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.