rohda nieuwe koploper na winst bij rkhvv

In de eerste klasse maken NEC, Germania, RKHVV en Rohda al sinds de start van de competitie de dienst uit. Twee van hen troffen elkaar vandaag in Huissen. Rohda, dat nog een wedstrijd heeft in te halen, ging op bezoek bij koploper RKHVV. Indien de winst mee naar Raalte werd genomen zou Rohda de nieuwe koploper worden, en zo geschiedde. Eenvoudig ging dat niet.

De belangen waren groot in Huissen. Beide teams maken al sinds de start van de competitie aanspraak op directe promotie naar de hoofdklasse. In de beginfase van de wedstrijd was het voor beide teams dan ook even aftasten, hoewel Rohda snel het initiatief nam. De bezoekers zochten nadrukkelijk de aanval en waren ook voor rust al dicht bij een treffer. Een schot van spits Jarno Heet trof echter de deklat.

Na rust kreeg Rohda wel steeds meer grip op de wedstrijd, mede door het inbrengen van Rik Keijzer. Hij zorgde ook voor de 0-1 voorsprong. Op zoek naar een late gelijkmaker kwam RKHVV niet verder dan een schot tegen de paal. Het bleef in Huissen bij 0-1 en dat betekent dat Rohda de nieuwe koploper in de eerste klasse is, en bovendien een goede stap richting de titel en directe promotie heeft gezet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.