rohda doet goede zaken in apeldoorn

Rohda Raalte heeft een ruime 0-4 overwinning geboekt tegen AGOVV in Apeldoorn. Het zag er eerst niet naar uit, dat de score zo hoog zou oplopen. Vooral in de eerste helft werden er aan beide kanten bijna geen kansen gecreëerd. Dit kwam mede door het matige spel aan beide kanten. Het werd voor het meegereisde publiek uit Raalte al snel duidelijk dat Rohda aanvallender moest gaan spelen.

Art Langeler, de trainer van Rohda, nam dit ook waar en kwam met twee wissels. Door de inbreng van Onur Yürükel en Rik Keijzer wist Rohda meer druk naar voren te zetten. Indirect leidden deze wissels tot de openingsgoal van Ignacio Tuhuteru in de 56e minuut. Een klein kwartiertje later wist dezelfde speler het netje opnieuw te laten bollen.

Na deze twee goals van Tuhuteru trok Keijzer zijn schoenen eens goed aan. In een tijdsbestek van vijf minuten wist deze jonge goalgetter het net twee keer te vinden. Hij had de kans om een zuivere hatrick te maken, maar deze kans liet hij onbenut. Vlak daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze middag op zijn fluitje. Dankzij deze overwinning doet Rohda Raalte weer helemaal mee aan de kop van het klassement. Directe concurrent NEC wist niet te winnen en ook RKHVV liet punten liggen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.